Openingstijden | Route | Contact | Zoeken:
U bent hier: SIERADEN > Buddha to Buddha

Buddha to Buddha

 

Bekijk hieronder de collectie van Buddha to Buddha

Of ga naar meteen naar

 

 

 

 

 

Buddha to Buddha sieraden online bestellen? Mail ons! verkoop@deslag.nl

 

 Bekijk hieronder de collectie, klik op de afbeelding voor meer afbeedingen

 

 
     
 
     
 
     
 
     
   
     
 
     
 
     
 
     
 
     
     
 

 

  

 

De sieraden van Buddha to Buddha laten zich inspireren door de boedhistische manier van leven. Zo staat bewustzijn, liefde en vreugde voor op voor dit sieradenmerk uit Amsterdam. De sieraden van Buddha to Buddha worden in Amsterdam ontworpen en op Bali vervaardigd.

Teruggeven betekent ook aan jezelf teruggeven

De band met Bali heeft Buddha to Buddha ook doen besluiten nauw te gaan samenwerken met Bali Children Foundation van Margaret Barry. Zo doet Buddha to Buddha en u ook iets terug voor de kinderen die het niet zo goed hebben op Bali.

Buddha to Buddha staat voor ambacht en kwaliteit

De sieraden worden door vakbekwame ambachtslieden met de hand gemaakt. Deze ambachtelijke manier van sieraden vervaardigen zorgt ervoor dat Buddha to Buddha voor kwaliteit staat. Er wordt gebruik gemaakt van 925 sterling zilver in alle sieraden en horloges van Buddha to Buddha.

 

 

Collectie geslaagd van Buddha to Buddha

 

Ringen laten ingraveren van Buddha to Buddha

Graveerringen van Buddha to Buddha

De ringen uit de Memorable Rings collectie zijn ontworpen met een glad oppervlak aan de binnenkant, waardoor het mogelijk is om persoonlijke woorden te laten graveren.

De Memorable Rings collectie is ideaal voor trouw- of vriendscahpsringen of voor een persoonlijk cadeau met een blijvende herinnering.